Welkom

U kunt hier online uw bestelling plaatsen,  een prijslijst downloaden en doorklikken naar de website van de meeste producenten.

Voor meer gerichte informatie en leveringsvoorwaarden kunt U natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 15:00

Ons bezoekadres:
Heliumweg 5
3812 RD
Amersfoort
T: 033 - 461 64 26
F: 033 - 461 26 09

Winkel en proeflokaal:
Leusderweg 260
3817 KH
Amersfoort
T: 033 - 461 53 19

Privacy verklaring


BV Groothandel van Wees, gevestigd aan Heliumweg 5 3812 RD Amersfoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:


http://www.vanweesholland.com
Heliumweg 5
3812 RD
Amersfoort
033-4616426

BV Groothandel van Wees verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Persoonsgegevens die wij verwerken.


- (Bedrijfs)Naam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer (IBAN / BIC)
- Kamer van Koophandel nummer
- (Indien van toepassing) Accijnsnummer(s)

BV Groothandel van Wees verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belasting- of accijnsaangifte.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.


BV Groothandel van Wees verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Omdat wij wettelijk verplicht zijn bepaalde bedrijfsgegevens te verwerken
- Om uw bestelling correct te verwerken
- Om uw bestelling correct te factureren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Om U te bellen of te e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken op onze website

Geautomatiseerde besluitvorming


BV Groothandel van Wees neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BV Groothandel van Wees) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren


BV Groothandel van Wees bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De belastingdienst verplicht ons om de gegevens die relevant zijn voor een correcte en sluitende administratie minimaal 7 jaar te bewaren. Andere gegevens zoals uw e-mail adres, telefoonnummer en bankrekening nummer kunt U ter aller tijden laten wijzigen om een correcte verwerking te kunnen garanderen.

Delen van persoonsgegevens met derden


BV Groothandel van Wees verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gebruik van onze website


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

BV Groothandel van Wees gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via facturatie@vanweesholland.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Recht op vergetelheid en dataportabiliteit


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door BV Groothandel van Wees en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar facturatie@vanweesholland.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. BV Groothandel van Wees wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

 https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen


BV Groothandel van Wees neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice of via facturatie@vanweesholland.com


Deze website is eigendom van;
BV Groothandel van Wees
KvK 31001557